tala fou

tala fou

Fa'amatalaga tau u'amea ile aso 18 Aukuso: E toe suia ea tau uamea?

Talosaga Tau Uamea a taeao

Mai le vaaiga o loʻo i ai nei, o Chengcai e masani lava ona mulimuli i le tulaʻi mai, ma e le lava le malosi.O le isi laasaga e manaʻomia pea le faʻatinoina o le faʻaitiitia o le gaosiga o maketi ma le toe faʻaleleia o manaʻoga.O lo'o fa'amoemoe o le a leai se suiga tetele i le maketi i se taimi pu'upu'u.E fa'afefea le maketi a taeao, va'ai i lalo...

1. O mea fa'aosoina ole maketi uamea e fa'apea

1. Ua fa'ailoa mai e le CCTV Finance and Economics Excavator Index e fa'apea, o le fa'aogaina o masini auala ia Iulai na o'o i se maualuga fou i le tausaga.

Talu ai nei, o le "CCTV Finance Excavator Index" na faia faʻatasi e le CCTV Finance, Sany Heavy Industry, ma Shugen Internet na tuʻuina atu faʻamatalaga talafeagai mo Iulai 2023. Mai le vaaiga a itumalo, ia Iulai, o le faʻaogaina o le 7 itumalo sili atu i le 70%.

2. China Association of Automobile Manufacturers: O le gaosiga o taavale ma le faatauina atu ia Iulai na teena uma i lea masina ma lea masina.

E tusa ai ma suʻesuʻega faʻafuainumera a le China Association of Automobile Manufacturers, ia Iulai, i lalo o le faatosinaga a le maualuga maualuga i le vaitaimi lava e tasi i le tausaga talu ai ma le masani i fafo-taimi o le maketi taʻavale, o le saoasaoa o le gaosiga ma le faʻatauga na faʻagesegese.

3. Mai ia Ianuari e o'o ia Iulai, o le gaosiga o le koale mata a Saina e 2.67 piliona tone

E tusa ai ma faʻamaumauga mai le National Bureau of Statistics, ia Iulai 2023, o le gaosiga o le koale mata a Saina e 377.542 miliona tone, o le faʻaopoopoga o le 0.1% i lea tausaga ma lea tausaga;o le fa'aputuga o galuega mai ia Ianuari ia Iulai e 2,671.823 miliona tone, o se si'itaga i lea tausaga ma lea tausaga e 3.6%.

2. Va'aiga maketi

Rebar o aso nei: mautu ma malosi

O loʻo faʻaauau pea ona faʻaitiitia le gaosiga o le paʻu i vaiaso taʻitasi, ua liliu le suʻesuʻega mai le faʻateleina i le faʻaitiitia, o le faʻaaogaina faʻapitoa ua faʻateleina, ma ua faʻaleleia mea faʻavae.Ae ui i lea, e leʻi faʻamaonia le tala faʻaitiitiga o loʻo i ai nei, ma e manaʻomia pea le tulitatao.O lo'o fa'amoemoe o le a fa'agasolo lelei le ta'avale a taeao.

Lola vevela o aso nei: i luga i se laina vaapiapi

Talu ai nei, faaosofia e le tala fou o le pulea mafolafola o le uamea mama, o le faasologa uliuli ua faamalosia pe a faatusatusa i le vaitaimi talu ai, ae o loo i ai pea le mamafa i luga o faavae o coils vevela, ma o le tau o mea mafolafola ua vaivai fetuunai i lalo o le mea moni vaivai. .Fetuunaiga.

O le mea'ai masani i aso nei: fetuutuunaiga vaapiapi

I le taimi nei, o loʻo faʻaauau pea ona faʻaputuina le suʻesuʻega o ipu mafolafola ma mamafa, faʻateleina feteʻenaʻiga o tuʻuina atu, ma faʻaitiitia le maualuga o le ipu.E le gata i lea, e leʻi faʻatinoina le faʻatonutonu mafolafola ma le faʻatapulaʻaina o le gaosiga, ma o loʻo faʻaauau pea le gaosiga o le uʻamea uʻamea maualuga i le pito o fale gaosi oloa.O lo'o iai le fa'amoemoe o le a vaivai le va'aiga va'ai a taeao.

Uamea fa'aonaponei i aso nei: mautu ma luga

Ua fa'amalosia le a'afiaga o fa'amoemoega fa'atauva'a i lagona o maketi, ma ua fa'atumau pea le si'itia o tau.Peita'i, e le'i fa'aleleia tele le tulaga o lo'o i ai nei i lalo o fa'atonuga mo u'amea.Ole tele ole u'amea e fa'atumauina le gaosiga masani.

Tala'aga o aso nei: mautu ma malosi

Faʻamalosia e le siʻitia o maketi ma tala lelei mai fafo, o le tau o talaʻaga ua amata ona tulaʻi talu ai nei, ae mai le vaaiga o manaoga maketi, uʻamea uʻamea o faʻataʻamilosaga faʻatau uma ma faʻatauvaʻa manaʻoga maketi, ma o loʻo faʻamoemoeina o le a faʻaauau pea le talaaga. teena taeao.

Paipa o aso nei: o le pa'u mautu autu

O le tau o le Tangshan 355 strip steel o loʻo vaivai, ma e le lelei le tulaga o le utaina o le fale paipa.I le taimi nei, o lagona maketi e foliga mai e mataala, o le tau o loʻo lagolagoina pea, ma o le manaʻoga faʻapitoa mo taimi pupuu e mafai ona tuʻuina atu i se tulaga patino.O loo iai le faamoemoe o le a sologa lelei le paipa autu a taeao.

3. Maketi mea mata

Tala o aso nei: fa'agaioiga tumau le tumau

O le maketi i le lumanaʻi na faʻatupulaʻia maualuga, faʻamalosia nisi o punaoa e tulitatao ai fefaʻatauaiga, ae o le manaoga moni na faʻatapulaʻaina, o fefaʻatauaiga na tele lava ina taulai i le fefaʻatauaʻiga o fesoʻotaʻiga, ma le saoasaoa o le laʻuina o pili i lalo o loʻo faifai malie pea.O lo'o iai le fa'amoemoe o le a fa'agasolo mo se taimi le tumau a taeao.

O le uamea i aso nei: ua malosi teisi

Talu ai nei, o loʻo faʻatupuina pea le uʻamea uʻamea, lea e lagolagoina ai le agai i luga o le uʻamea.Ae ui i lea, o le pulea lelei o le sila mo sina taimi puupuu ua mafua ai le faʻalavelave i le itu tuʻuina atu, ma ua faʻagesegese le alu i luga.O lo'o iai le fa'amoemoe o le a fa'aauau pea ona fa'atuputupula'ia a taeao a le au fai uamea.

Coke o aso nei: mautu ma malosi

I le taimi nei, o loʻo faʻasolosolo ona faʻaleleia le tulaga o loʻo taunuʻu mai ai kamupani coke, ma ua faʻateleina le faʻamaumauga a nisi kamupani coke i se tulaga talafeagai.O le utiuti o le sapalai ma le mana'oga o coke ua suia i se paleni, ma o le malosi mo le fa'ateleina o le fa'atuputeleina ua le lava.O lo’o fa’amoemoe o le a si’i a’e teisi le koko a taeao.

Uamea o aso nei: i luga teisi

E ui lava ina fa'aauau pea le fa'afefeteina o le fa'atonuga o le sila, ae e le'i tele lava se suiga o mea na fa'aaogaina e u'amea.Ose mea moni e le mafai ona finauina o le sapalai ma le mana'omia o u'amea ua vaivai i le taimi nei.Na alu i luga teisi uamea.

O le u'amea pua'a i aso nei: o le si'i fa'atumau autu

O uʻamea puaa uma e faʻatumauina le gaosiga masani, ae o le naunautaiga mo le mauaina o oloa i lalo ua faʻaitiitia, ma ua faʻatupulaʻia le faʻamaumauga.Ae ui i lea, i se taimi pupuu, o le tau o loʻo lagolagoina pea le tau o le uʻamea puaa.O loʻo faʻamoemoe o le a faʻaauau pea ona tulaʻi mai le puaa a taeao.

4. Manatu atoatoa

I le taimi nei, o loʻo faʻaauau pea ona vaʻaia le faʻatinoina e le maketi o le faʻaititia o le sila.I se taimi lata mai, e na o le toe faia o suʻega i luga o le maketi e faʻaosoina ai le tau o le nofoaga e tulitatao ai.O lo'o vaivai lava le manaoga o lo'o iai nei.E ui lava ina faʻateleina le faʻaaogaina, ae o loʻo i ai pea i se tulaga maualalo i le vaitaimi lava e tasi i le talafaasolopito.E le gata i lea, o le gaosiga o le uʻamea uʻamea ua toe foʻi i se tulaga maualuga.


Taimi meli: Aukuso-21-2023